MENU English
  • Menaxho nga kudo

    Dizajne responsive dhe inovativ

  • Ueb Zhvillim

    Zgjidhje e veçantë dhe e
    përshtatshme për biznesin tuaj

Ueb Dizajn

Fluska ofron dizajne kreative dhe unike të cilat përveç që ofrojnë një pamje joshëse të produkteve, ofron edhe funksionalitet dhe fleksibilitet tek shfrytëzuesi.

Identitet i kompanisë

Për të krijuar një identitet të biznesit tuaj, ne përkushtohem me tërë qenien tonë, për të arritur në një identifikim unik dhe të kuptueshëm për klientelën tuaj.

Dizajnimi për print është pjesë shërbimeve tona

Biznesi juaj përveç që duhet të promovohet në shërbimet online, atyre ju ndihmon edhe marketingu i cili është i printuar. Për këtë arsye ne kemi një ekip të veçantë i cili mundëson këtë shërbim duke filluar nga dizajnimi i tyre e deri tek printimet.

Teknologjitë në dizajnë

Për të krijuar një dizajn unik dhe ndryshe nga konkurrenca juaj, ne përdorim teknologjitë më të avancuara të cilat ekipit tonë i ndihmojnë në optimizmin e kohës së punës. Disa prej aplikacioneve janë: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Maxon Cinema 4D Studio, etj.

Teknologjitë në Front-end

Përkushtim të veçantë i kushtojmë pjesës së prezantimit, apo siç njohët si Front-end në teknologji. Stafi jonë kreativ dhe me një motiv të veçantë i kushton rëndësi kësaj fushe. Çdo produkt të cilin e zhvillojmë i kushtojmë rëndësi të veçantë që të jetë i përkryer në të gjitha llojet monitorëve qofshin ato Desktop, Tablet apo edhe Mobile. Jemi shumë të familjarizuar me HTML5, CSS3, LESS, SaSS, si dhe me një lehtësi në integrimin e pakove tjera si jQuery, Bootstrap etj.

Teknologjitë në Back-End

Programimin e ofrojmë në mundësi të ndryshme të cilat lejojnë hapësirë për tu zgjeruar në module. Teknika jonë bazë e programimit është MVC, por duke mos i përjashtuar edhe sistemet të cilat janë të familjarizuar për menaxhim, siç janë: WordPress, Magento, Typo3, Laravel etj.

Hosting

Zgjedhja e një hosti apo hapësire për ngarkim të një aplikacioni apo edhe të e-mail është njëra prej sfidave të secilit biznes. Pikërisht në këtë drejtim ne kemi krijuar partnerë të cilësisë së lartë në tregun botëror. Siguria jonë mbi çdo lloj shërbimi të hostingut është 99.8% e kohës reale.

Për ne

Për ne

Fluska është një kompani e cila me seriozitetin më të madh i përkushton rëndësi punëve të cilat i merë përsipër. Ne jemi te specializuar në fushën e teknologjisë informatike me fokus në sofware apo në ueb aplikacione.

Ekipi

Ekipi ynë funksionon si një trup, ku secili me përgjegjësi të lartë dhe dëshirë për t'i ecur proceset përpara. Për lehtësim të punëve si dhe për të garantuar një cilësi të lartë ne punojmë me medotat më të mençura për menaxhim të proceseve të punës.

Kosovë

Email:

info@fluska.com
Tel:+377(0)44 / 983 - 202
Adresa: Kroi i Bardhë Nr.75 Dardani, Dardani
10000 Prishtinë

Gjermani

Email:

agron.hoti@fluska.com
Tel:+49 176 70 80 92 67
Adresa: Fischerstrasse 4
68199 Mannheim

Zvicër

Email:

mervan.rama@fluska.com
Tel:+41 756 422 255
Adresa: Georg Kempf Strasse 5
8046 Zürich

Email:

faton.hoti@fluska.com
Tel:+41 76 211 5270
Adresa: Brühlstrasse 90
9320 Arbon

Ueb Dizajn +

Fluska ofron dizajne kreative dhe unike të cilat përveç që ofrojnë një pamje joshëse të produkteve, ofron edhe funksionalitet dhe fleksibilitet tek shfrytëzuesi.

Identitet i kompanisë +

Për të krijuar një identitet të biznesit tuaj, ne përkushtohem me tërë qenien tonë, për të arritur në një identifikim unik dhe të kuptueshëm për klientelën tuaj.

Dizajnimi për print është pjesë shërbimeve tona +

Biznesi juaj përveç që duhet të promovohet në shërbimet online, atyre ju ndihmon edhe marketingu i cili është i printuar. Për këtë arsye ne kemi një ekip të veçantë i cili mundëson këtë shërbim duke filluar nga dizajnimi i tyre e deri tek printimet.

Teknologjitë në dizajnë +

Për të krijuar një dizajn unik dhe ndryshe nga konkurrenca juaj, ne përdorim teknologjitë më të avancuara të cilat ekipit tonë i ndihmojnë në optimizmin e kohës së punës. Disa prej aplikacioneve janë: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Maxon Cinema 4D Studio, etj.

Teknologjitë në Front-end +

Përkushtim të veçantë i kushtojmë pjesës së prezantimit, apo siç njohët si Front-end në teknologji. Stafi jonë kreativ dhe me një motiv të veçantë i kushton rëndësi kësaj fushe. Çdo produkt të cilin e zhvillojmë i kushtojmë rëndësi të veçantë që të jetë i përkryer në të gjitha llojet monitorëve qofshin ato Desktop, Tablet apo edhe Mobile. Jemi shumë të familjarizuar me HTML5, CSS3, LESS, SaSS, si dhe me një lehtësi në integrimin e pakove tjera si jQuery, Bootstrap etj.

Teknologjitë në Back-End +

Programimin e ofrojmë në mundësi të ndryshme të cilat lejojnë hapësirë për tu zgjeruar në module. Teknika jonë bazë e programimit është MVC, por duke mos i përjashtuar edhe sistemet të cilat janë të familjarizuar për menaxhim, siç janë: WordPress, Magento, Typo3, Laravel etj.

Hosting +

Zgjedhja e një hosti apo hapësire për ngarkim të një aplikacioni apo edhe të e-mail është njëra prej sfidave të secilit biznes. Pikërisht në këtë drejtim ne kemi krijuar partnerë të cilësisë së lartë në tregun botëror. Siguria jonë mbi çdo lloj shërbimi të hostingut është 99.8% e kohës reale.

Për ne +

Fluska është një kompani e cila me seriozitetin më të madh i përkushton rëndësi punëve të cilat i merë përsipër. Ne jemi te specializuar në fushën e teknologjisë informatike me fokus në sofware apo në ueb aplikacione.

Ekipi +

Ekipi ynë funksionon si një trup, ku secili me përgjegjësi të lartë dhe dëshirë për t'i ecur proceset përpara. Për lehtësim të punëve si dhe për të garantuar një cilësi të lartë ne punojmë me medotat më të mençura për menaxhim të proceseve të punës.

Kosovë +

Email:

info@fluska.com
Tel:+377(0)44 / 983 - 202
Adresa: Kroi i Bardhë Nr.75 Dardani, Dardani
10000 Prishtinë

Gjermani +

Email:

agron.hoti@fluska.com
Tel:+49 176 70 80 92 67
Adresa: Fischerstrasse 4
68199 Mannheim

Zvicër +

Email:

mervan.rama@fluska.com
Tel:+41 756 422 255
Adresa: Georg Kempf Strasse 5
8046 Zürich

Email:

faton.hoti@fluska.com
Tel:+41 76 211 5270
Adresa: Brühlstrasse 90
9320 Arbon